Hocam özele bakınlocalhost sayfasına giriyorum ama görünmüyor hiç bişey şu gsm data+101m hsys'yi kurmaya çalışıyorum adesa06'nın paylaştığı ama olmuyor nası yapacağım nerelere atacağım db.opt 101M.frm 101M.MYI 101M.MYD dosyaları var???
Dc yazdım hocamHazar#1337 dc yaz öğreteyim istersen sana oradan veri çeken dbli panel de satarım
Dc ekle Adesa#5535localhost sayfasına giriyorum ama görünmüyor hiç bişey şu gsm data+101m hsys'yi kurmaya çalışıyorum adesa06'nın paylaştığı ama olmuyor nası yapacağım nerelere atacağım db.opt 101M.frm 101M.MYI 101M.MYD dosyaları var???
mk adamı fotoğraf atması lazım sorunu görmem lazım sesli olarak bedavaya halledicem tatava yapma kaybol bidaha görmeyim seni buralardaBilen yazsın.Herkes ya özele gel ya da discorddan ekle yazıyo.Para koparmak için böyle yapmaya ne gerek var.Biliyosan yaz
Eslocalhost sayfasına giriyorum ama görünmüyor hiç bişey şu gsm data+101m hsys'yi kurmaya çalışıyorum adesa06'nın paylaştığı ama olmuyor nası yapacağım nerelere atacağım db.opt 101M.frm 101M.MYI 101M.MYD dosyaları var???
Peki banada yardımcı olurmusunuz Plaka sorgu sağlık sistemi sorgu yapabilirmiyimmk adamı fotoğraf atması lazım sorunu görmem lazım sesli olarak bedavaya halledicem tatava yapma kaybol bidaha görmeyim seni buralarda
Hocam banada yardmci olur musnuz sc kurdum ama api sql datalrini bagliyamadmmk adamı fotoğraf atması lazım sorunu görmem lazım sesli olarak bedavaya halledicem tatava yapma kaybol bidaha görmeyim seni buralarda