Hepinize Selam Dostlar Bugün Tosladan Bahsedeceğim Bu Zamana Kadar Bana 300TL Gibi Bir Para Kazandım Zaten Çoğunuz Duymuşsunuzdur Size Davet Başı 10TL Veriyor Bide Davet Edilen Kişiyede 10TL Veriyor Şimdi Davet Ettiğiniz Kişideki Parayı Nasıl Alırsınız Onu Göstericem Yapmanız Gereken Uygulamadan Ödemeler Kısmına Gelip İstanbul - Kartı Seçin Veya Starbucks Hesabınız Varsa Onuda Seçebilirsiniz İstanbulkartı Seçtiğinizi Varsayıyorum Ardından İstanbulKartınızı Ekleyin Ve 10TL Yükleyin 2. Adım Telefonunuzda NFC Özelliği Var İse İstanbulKart Uygulamasını İndirin Giriş Yapın Sonra Talimatlar Seçeneğine Dokunun Kartınızı Okutun İşte Kartınıza 10TL Yüklendi A101de Şokta Ve Bazı Marketlerde Harcayabilir Veya Aylık Yapabilirsiniz Ben Böyle Yaparak 2 Aylık Parası Topladım Uğraştırıcı Gözükebilir Oda Size Kalmış Tosla Kart Alarakta %10-%5 Tosback Alabilirsiniz Ben Kullanıyorum Hiç Para Kesmiyor Hatta İstediğiniz Atmden Çekebilirsiniz Kesmez İninala 1000% Basar Davet Kodum Aşağıda Davet Kodumu Girerek 10TL Kazanabilirsiniz!
Davet Kodum: NN5NS
Davet Kodum: NN5NS