MasterHackz.Org • Hack Forum • Warez Forum • Hack Forumu • Crack Forum • Hacker Forumu • Hack Sitesi

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

En İyi Smm Panel Scripti (SATIŞ)

Credits
25
Herkese Selamlar

Bu Paylaşımda Satılık Smm Panel Scripti Göstereceğim

Script Satılıktır.
Fiyatı 200TL

Scriptin Demo Adresi : https://hizlitakipciniz.xyz
(redpage yemesi önceden kullanılan scriptler yüzünden kalıcı redpage yemesi yüzündendir.)

Scriptin admin panel Fotoğrafları

Script Türk Script Değildir Yabancı Bir Yazılımcı Tarafından Kodlanmış Scripttir. İçinde Güzel Temaları Bulunmaktadır
Tekrardan Üstüne Basarak Söylüyorum Türk Yazılım Değil Yabancı Bir Yazılımdır. Kimse Buraya Gelip Yok Kanka
Bu Glycon yada elinsoftun scripti demesin %100 legal scripttir.

İletişim Telegramdan Olucaktır Güvenlik Sorunu Asla Sıkıntı Değildir Main Numaralarımızdan İşlem Gerçekleştirilir.
Telegram : t.me/aradasigara Ulaşabilirsiniz Güvence İle Alakalı Sorununuz Olmasın İyi Forumlar

Scriptin Özellikleri
-Oto Kategori & Servis Ekler ( Diyer Scler gibi İki Saat Kategori Servis Sıkıntınız Olmaz)
-3 Teması Vardı (Smmspot, New, Ocean)
-3 Dil Bulunmaktadır (Türkçe, İngilizce, Arapça)
-30 Farklı Ödeme Sistemi Bulunmaktadır.
-Teması Çok Hoştur Script Sorunsuzdur
-Kolay Admin Panel'e Sahiptir
-Herşey Otomatikdir. Kurduğunuz Zaman Hiçbi İşle Uğraşmanıza Gerek Kalmaz.
-Lisans Özelliği Yoktur. Sadece sc.zip dosyasını atıp kurucaksınız
-Kurulumu Basittir Video İle Gösterilir
-Script İngilizcedir Fakat Türkçe Dil Desteği Bulunmaktadır.
-Ve Daha Çok Fazla Özelliği Bulunmaktadır. Fakat Konu Uzamasın Diye Onları Eklemedim Ana Özelliklerden Yürüdüm.

İyi Forumlar :)